Stijn CV

Installateur van centrale verwarming

Stijn CV uit Rillaar is sinds 15 jaar een betrouwbare partner voor zowel de installatie als eventuele herstelling en onderhoud aan uw cv installatie. Ik heb mezelf sedert de introductie van de hernieuwbare energie├źn steeds bijgeschoold om de markt een stapje voor te blijven, en dit geeft mij de dag van heden een stabiele basis bij de uitvoering hiervan.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Specialist bij u in de buurt

Door mijn bereikbaarheid en service slaag ik er dus ook in mijn klanten zeer snel verder te helpen, en dit niet enkel tijdens de normale kantooruren. Mijn zaak is mijn naam, en de service spreekt voor zichzelf.

Wij zijn actief in Rillaar, Aarschot, Tielt-Winge, Bekkevoort, Scherpenheuvel, Lubbeek, Linden, en de omliggende gemeenten.